Princ Džordž prvi put na Vimbldonu, navija za Novaka Đokovića

Izvor: B92, 10.Jul.2022, 17:58

Princ Džordž prvi put na Vimbldonu, navija za Novaka Đokovića

Najstarije dete vojvode i vojvotkinje od Kembridža zauzelo je svoje mesto zajedno sa roditeljima u kraljevskoj loži na Centralnom terenu kako bi video kako se Đoković bori protiv Nika Kirjosa u finalu muškog singla.

Princ Džordž je prvi put na Vimbldonu, a njegov otac je rekao da osmogodišnjak podržava Novaka Đokovića da osvoji turnir. Pre toga, članovi kraljevske porodice pozdravili su dečake i devojčice i ostalo osoblje Vimbldona u zgradi Milenijuma. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Princa Džordža su pitali i koga će podržati i delovao je previše stidljivo da odgovori – pa ga je vojvoda od Kembridža pogledao i šapnuo: "Đokoviću", pre nego što je dodao: "Videćemo koliko će to trajati. On će podržati pobednika", prenosi Telegraph.co.uk.

Vojvoda, koji je prvi put bio na Vimbldonu kao devetogodišnjak 1991. godine, govorio je prisutnima o moćnom servisu Kirjosa i Đokovićevom iskustvu u igranju grend slem finala.

Rekao je: "Mislim da će to biti naelektrisan spektakl".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.