Prekinut meč Novaka Đokovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 18:28

Prekinut meč Novaka Đokovića

Nepogoda u Kneževini.

Meč osmine finala Mastersa u Monte Karlu između Novaka Đokovića i Lorenca Musetija prekinut je zbog kiše u trećem setu pri rezultatu 1:1 i 40:30 za Srbina koji i servira.

Najbolji teniser sveta je uspeo da dođe do prvog seta, da bi u drugom posle pravog rolerkostera i čak devet brejkova poklekao i izgubio taj deo igre.

Već na samom startu trećeg seta, počela je kiša polako da pada. Prvobitna odluka glavnog sudije je bila da se igra uprkos padavinama, ali je kiša počela jače da pada i meč je prekinut.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Prekinut Đokovićev meč u Monte Karlu

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Apr.2023

Meč osmine finala masters turnira u Monte Karlu između Novaka Đokovića i Lorenca Musetija prekinut je u trećem setu zbog jake kiše.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.