Izvor: Danas, 11.Maj.2023, 18:16

Poznato kad Novak Đoković igra prvi meč na mastersu u Rimu: Pohod na sedmu titulu ili priprema za Rolan Garos

Novak Đoković svoj prvi meč na mastersu u Rimu igra u petak, a njegov duel sa Argentincem Tomasom Ečeverijem neće početi pre 19 časova, saopštili su danas organizatori takmičenja.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković sutra u Rimu u pohodu na sedmu titulu

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2023

RIM - Najbolji teniser svijeta Novak Đoković sutra će u svom 17. učešću na Mastersu u Rimu krenuti u pohod na sedmu titulu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Određena satnica za Novakov prvi meč u Rimu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Maj.2023, 10:48

Srpski teniser će u petak krenuti na pohod po sedmu titulu na šljaci “Foro Italika” Novak Đoković bio je slobodan u 1. kolu turnira u Rimu, a u drugom će mu rival biti Tomas Martin Ečeveri iz Argentine. Srpski teniser će u petak krenuti na pohod po sedmu titulu na šljaci “Foro Italika”....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.