Poznat Novakov put u Monte Karlu

Izvor: B92, 09.Apr.2021, 19:00

Poznat Novakov put u Monte Karlu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković na Mastersu u Monte Karlu neće imati lak posao.

Slobodan je u prvom kolu, ali zato u drugom može da se sastane sa mladim Italijanom Janikom Sinerom koji će prethodno morati da pobedi Alberta Ramosa.

Generalno, žreb nije bio preterano naklonjen šampionu Australijan opena kojem će ovo biti prvi turnir po osvajanju 18. grend slem titule u karijeri.

Ukoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prebrodi drugu rundu, potencijalan protivnik u trećem kolu mogao bi da bude šampion Majamija, Poljak Hubert Hurkač.

Dakle Novak bi na startu mogao da igra sa igračima koji su nedavno igrali finale na Mastersu u Majamiju.

Prema projekciji žreba, na Aleksandera Zvereva ide u četvrtfinalu, a u polufinalu na Stefanosa Cicipasa iz Grčke.

Naravno, ako sve bude išlo po planu, sa starim rivalom Rafaelom Nadalom, može da se sastane samo u finalu.

Zanimljivo je da bi Đoković mogao da se u trećem kolu sastane sa našim Dušanom Lajovićem.

Prethodno, teniser iz Stare Pazove, finalista u Monte Karlu 2019. godine, moraće da prebrodi prepreke u vidu Dana Evansa i Huberta Hurkača.

Što se tiče ostalih rspskih tenisera, Filip Krajinović na startu igra sa Nikolozom Basilašvilijem iz Gruzije, dok Lasla Đerea, koji se plasirao u polufinale na Sardinija openu u Kaljariju, u Monte Karlu čeka okršaj protiv Rusa Karena Hačanova.

Ni Miomir Kecmanović neće imati lak zadatak na startu, pošto se se sastati sa pobednikom posleddnje održanog turnira u Monte Karlu, Italijanom Fabijom Fonjinijem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MONTE KARLO: Novak i Lajović već u trećem kolu, težak žreb za ostale!

Izvor: HotSport.rs, 09.Apr.2021

Zanimljiv žreb za srpske tenisere. Uskoro kreće masters u Monte Karlu, a srpski teniser Novak Đoković biće slobodan na samom startu turnira. On će se u drugom kolu sastati sa boljim iz duela Ramos-Vilonas protiv Sinera. Lajović bi uz malo sreće sa Đokovićem mogao da se sretne u trećem kolu,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.