Ponovo uhapšena glumica koja je javno kritikovala Novaka Đokovića FOTO

Izvor: B92, 13.Maj.2023, 11:36

Ponovo uhapšena glumica koja je javno kritikovala Novaka Đokovića FOTO

Holivudska glumica Suzan Sarandon ponovo je uhapšena, bruje svetski mediji.

Kako prenosi "People“, Suzan Sarandon privedena je nakon što je učestvovala na protestu u Kapitolu države Njujork. Protest je organizovan u znak podrške radnika restorana.

Naime, zakonodavci države Njujork planiraju da povećaju minimalnu platu na 17 dolara na sat, uprkos tome što su radnici restorana koji dobijaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napojnicu isključeni iz ovog novog zakona.

Glumica je nakon kompletnog procesuiranja puštena iz pritvora, kao i ostali učesnici protesta, ali fotografije na kojima je policajci odvode sa lisicama na rukama postale su viralne.

Suzan Sarandon je pre privođenja govorila na mitingu ge je istakla da su ti radnici izuzetno važni.

"Oni su veoma, veoma važni i treba ih tretirati dostojanstveno, ne samo zbog napornog rada koji obavljaju, već i onoga što moraju da urade da bi komunicirali, razumeli i bili strpljivi i sve stvari koje su povezane sa uspešnim poslom”, istakla je glumica.

Međutim, to nije jedini protest na kome je Sarandon učestvovala. Samo nekoliko dana ranije priključila se protestu Udruženja pisaca Amerike. Suzan Sarandon uhapšena je i 2018. godine kada je pružila podršku migrantima.

Glumica se nikada nije libila da javno izrazi svoje mišljenje, te je u fokus pažnje domaćih medija dospela nakon što se izvinila teniseru Novaku Đokoviću zbog neopravdanih kritika koje je uputila na njegov račun.

Naime, glumica je nasela na lažnu informaciju da je Novak Đoković “pametovao” Simon Bajls i Naomi Osaki kako treba da se nose sa pritiskom.

Pojedini svetski mediji su njegov odgovor stavili ispod izmišljenog pitanja o mentalnom zdravlju i problemima Naomi Osake i Simon Bajls.

“Retvitovala sam citat o Simon Bajls, koji je pogrešno bio interpretiran za Novaka Đokovića i izvinjavam se što sam to podelila pre nego što sam znala o čemu se radi”, napisala je Suzan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.