Ponosna i brižna ćerka: Pogledajte kakvu je poruka Jelena Đoković uputila ocu! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 06.Avg.2016, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponosna i brižna ćerka: Pogledajte kakvu je poruka Jelena Đoković uputila ocu! (foto)

Supruga Novaka Đokovića veoma je aktivna na društvenim mrežama i često je inspiracija ženama širom sveta svojim poučnim i emotivnim postovima.

Jelena je svoju najnoviju poruku na Instagramu posvetila svome ocu, ali i porodici.

Zahvalana sam što sam sa mojom porodicom. Što provodim vreme sa njima, što delim trenutke ljubavi sa njima. I iako ne živimo zajedno više od decenije, trudimo se da naše vreme bude samo naše. Svi znamo koliko je veza >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << između oca i ćerke posebna i ja to mogu da potvrdim sa puno radosti i ponosa. Marija i ja smo srećne i zahvalne što imamo brižne, inspirativne i roditelje pune ljubavi. Ljubav, ljubav i ljubav za vas i vaše porodice“, napisala je Novakova supruga supruga uz fotografiju na kojoj je sa ocem.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.