Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pokušaću Novaku da uzmem tri gema"

Još jedan trijumf preostao je Novaku Đokoviću kako bi zadržao prvo mesto na kraju sezone. Na tom putu stoji mu Čeh, Tomaš Berdih, koji je već počeo da maše "belom zastavom".

Raspoložen za šalu: Tomaš Berdih

"Pokušaću da osvojim bar tri, četiri gema. To bi svakako bilo bolje od prošlog puta", na šaljiv način vratio se u prošlost Berdih i podsetio na meč protiv Đokovića iz Pekinga, koji je naš teniser dobio sa 2:0 (6:0, 6:2).

"Pobedio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sam ga dva puta do sada, sve je do samopouzdanja. Daću sve od sebe da mu 'pomrsim račune'", istakao je Čeh.

Novak i Tomaš sastali su se 18 puta, a Srbin je daleko uspešniji sa 16 trijumfa. Berdih je Đokovića dobio na Mastersu u Rimu prošle sezone i u polufinalu Vimbldona 2010. godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.