Pojavio se u vreme kada su Rafa i Rodžer osvajali sve i bio u stanju da pobeđuje obojicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 11:07

"Pojavio se u vreme kada su Rafa i Rodžer osvajali sve i bio u stanju da pobeđuje obojicu"

Objasnio čovek sve!

Trener Simone Halep, Patrik Muratoglu smatra da je Karlos Alkaras uradio mnogo toga, ali da je Novak Đoković i dalje najbolji igrač sveta.

Francuski stručnjak, koji je nedavno prekinuo saradnju sa Dancem Holgerom Runeom, tvrdi da je Đoković zasluženo igrač broj jedan, iako nije igrao na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju.

- Najbolji igrač na svetu je uvek broj jedan, a to je Novak Đoković. Ako Alkaras bude prvi sutra, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << onda ćemo moći da kažemo da je to Alkaras. Mislim da je Karlos neverovatan igrač i nema sumnje da će godinama biti broj jedan. Ali trenutno, nemoguće je reći da Novak nije najbolji - kaže Muratoglu.

On objašnjava zbog čega je srpski teniser i dalje najveći izazov za sve tenisere.

- Nije mogao da igra mnoge turnire zbog toga što nije vakcinisan, ali i dalje je tehnički broj jedan. Novak će verovatno biti GOAT. On je momak koji osvaja slemove već 15 godina. Pojavio se u vreme kada su Rafa i Rodžer osvajali bukvalno sve. Došao je, bio je u stanju da pobeđuje obojicu i postane prvi - dodao je Muratoglu.

Ipak, i njemu je jasno da je budućnost pred Alkarasom.

- Mislim da je Karlos impresivniji od Novaka u smislu tenisa koji igra. Ima veliku snagu, fizički je vrlo eksplozivan. Ima meku ruku. Razumem da ljudi već sada žele da stave Karlosa na vrh, ali on još nije tu - zaključio je Muratoglu.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.