Podatak za nevericu, Italijan će o Novaku Đokoviću i ovom meču pričati unucima!

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2020, 20:39

Podatak za nevericu, Italijan će o Novaku Đokoviću i ovom meču pričati unucima!

Ko je naneo najteži poraz Novaku Đokoviću?

Ako gledamo rezultat, a ne važnost duela, da li znate ko je naneo najteži poraz Novaku Đokoviću?

Desilo se to jednog oktobra, 30. dana tog meseca, 2020. godine, jedan momak koji je tada imao 25 godina je uspeo da ga savlada sa 6:2 i 6:1 nanevši mu tako najteži poraz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u karijeri, Novaku se nikada nije desilo da izgubi samo tri gema u meču, čak ni na samom početku karijere.

Imaće šta da priča unucima Sonego, čovek koji je dostigao najbolji plasman na ATP listi upravo ove nedelje kada je 42. na listi.

Inače, nikada nije prošao drugo kolo na gren slemovima, osim na Rolan Garosu ove sezone kada je igrao četvrto kolo.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Novakovo objašnjenje za lošu igru, Italijani će kolutati očima!

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2020

Italijani slave veliku pobedu nad Novakom Đokovićem...Italijan Lorenco Sonego je danas naneo najteži poraz u karijeri Novaku Đokoviću, savladao ga je sa 6:1 i 6:2, izgledalo je kao da srpski teniser nije želeo previše da se umara i nakon izgubljenog prvog seta gledao je da što pre završi meč...Mnogi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.