Pobedio sam Đokovića sa 6:0 – inače je to nemoguće

Izvor: B92, 15.Apr.2023, 21:05

"Pobedio sam Đokovića sa 6:0 – inače je to nemoguće"

Ruski teniser Andrej Rubljov nije bio baš mnogo iznenađen porazom Novaka Đokovića u trećem kolu Monte Karla.

Od srpskog asa bolji je bio Lorenco Museti posle tri seta, ali je Italijan već u sledećoj rundi ispao od zemljaka Janika Sinera.

Rubljov je odao priznanje Musetiju na sjajnoj partiji, usput govoreći da se jednostavno i Novaku dogodi loš dan.

"Gledao sam meč. Ne ceo, samo treći set. Čestitam Musetiju, jer da bi pobedio Novaka potreban >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je visok nivo igre. Imam pomešana osećanja. U jednu ruku nisam iznenađen jer se Novaku to ponekad dešava. Isto, kada sam igra protiv njega prošle godine u finalu u Srbiji, pobedio sam sa 6:0 u trećem setu, što je inače nemoguće. Ali, desi se ponekad", rekao je Rubljov, koji će u nedelju igrati

Rubljov je Novaka pobedio samo jednom, upravo tad u Beogradu – 6:2, 6:7, 6:0.

"Kada igra na Slemu ili mastersu, koji nije prvi na šljaci, drugačije je. Prvi turnir je težak, nemate mnogo vremena za adaptaciju. Sa još nekoliko nedelja, Rim, Madrid, Rolan Garos, biće sasvim drugačiji Đoković", istakao je Rubljov.

Đoković naredne sedmice igra u Banjaluci na Srpska openu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.