PRVO JOJ NOVAK UPAO U LAJV, PA J*BO TI PAS MATER I SAD OVO: Đoković odgovorio Šerifovićki na Instagramu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2020, 18:51

PRVO JOJ NOVAK UPAO U LAJV, PA "J*BO TI PAS MATER" I SAD OVO: Đoković odgovorio Šerifovićki na Instagramu

Završna klapa trke za najvećeg tenisera u istoriji tog sporta upravo se odigrava.

Svetska teniska javnost s nestrpljenjem očekuje sudar titana u finalu Rolan Garosa. Nakon sinoćnjih napornih polufinala protiv Stefanosa Cicipasa i Dijega Švarcmana, Novak Đoković i Rafael Nadal boriće se u nedelju za pobedu u meču, za novi grend slem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novu titulu na pariskoj šljaci, ali i - za večnost.

Švajcarskoj se, po svemu sudeći, drma mesto u diviziji A Lige nacija - posle dva kola ima jedan bod, a večeras (20.45) gostuje Španiji koja kod kuće nije primila gol u poslednje četiri utakmice, a dala ih je čak 20! Kvota na keca je 1,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - Švajcarska.

Novak, Nadal i Rodžer Federer su gotovo izjednačeni kada su najvažniji rekordi u pitanju. Trenutno Švajcarac ima 20 grend slemova, Španac 19, Srbin 17.

Zato je i toliko prašine podigla odluka US opena o Đokovićevoj diskvalifikaciji, u momentu kada na tom grend slemu nije bilo Nadala i Federera i kada je najbolji teniser imao priliku da im se još više približi u borbi za istoriju.

U tim teškim trenucima je Nole dobijao podršku iz Sribije, ali i širom sveta. Jedna od poznatih ličnosti koje su podržale najboljeg tenisera sveta bila je i pevačica Marija Šerifović.

Ona se obratila sudiji Lauri Klark koju je Đoković pogodio lopticom i zbog čega je izbačen sa turnira u SAD, i uopšte nije birala reči. Poručila joj je: "Draga Laura,  ti si tako slatka, ali j*bo ti pas mater!"

Šerifovićka i Novak su i prethodno javno pokazivali da su u dobrim odnosima. Jednom prilikom, u doba izolacije i vanrednog stanja zbog pandemije korona virusa, Đoković je "uleteo" u Marijin lajv na Instagramu i uživao u pevačicinom izvođenju pesme "Pukni zoro".

Zato i ne čudi što se Šerifovićka ponovo oglasila posle sinoćnje rovovske borbe protiv Cicipasa. Ona je na Instagram storiju podelila Noletovu fotografiju sa Rolan Garosa i dodala komentar da je Srbin "broj 1".

Na tu pevačicinu poruku reagovao je i sam Đoković, koji je njen stori podelio na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.