Izvor: Blic, 20.Dec.2017, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI PUT SE ODLUČIO NA OVAJ KORAK Novak Đoković se slikao sa sinom, a reakcija malog Stefana je PRESMEŠNA

Poznati teniser Novak Đoković do sada se nije odlučivao na ovaj korak. Iako mali Stefan ima tri godine, naš proslavljeni sportista je tek sada odlučio da javnosti pokaže kako njegov sin izgleda.

Njih dvojica su se fotografisala na letu, a primetno je da otac i sin uživaju u trenutku.

Novak je vidno nasmejan, a reakcija malog Stefana je mnoge iznenadila. Vidno je da je srećan što se fotografiše sa tatom, a u trenutku se i isplazio.

"Otac-sin za vreme putovanja", napisao je Novak na fotografiji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nema više skrivanja: Jelena i Novak Đoković posle tri godine pokazali malog Stefana (foto)

Izvor: Story, 20.Dec.2017

Naš najbolji teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena, iako su roditelji već dvoje mališana, veoma vode računa o pojavljivaju njihovih fotografija u javnosti. Ipak, kako je Stefan već veliki dečak, prvi put za tri godine, koliko maleni naslednik i ima godina, bračni par Đoković objavio...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.