PROŠLO JE SKORO TRI MESECA: Novak Đoković posle 80 dana ponovo na terenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2022, 13:19

PROŠLO JE SKORO TRI MESECA: Novak Đoković posle 80 dana ponovo na terenu

Italijan Museti prvi rival.

Novak Đoković će na turniru u Dubaiju po prvi put izaći na teren posle skoro tri meseca i nakon skandala u Australiji odakle je deportovan nakon sramne političke odluke. Poslednji meč Nole je odigrao 3. devembra prošle godine protiv Marina Čilića u okviru Dejvis Kupa.

Najbolji teniser sveta bi na teren trebalo da izađe oko 18 časova u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kolu ATP turnira u Dubaiju, a prvi rival će mu biti Italijan Lorenco Museti.

Direktan prenos ovog susreta, kao i čitavog turnira možete gledati ekskluzivno na Sport Klubu 1.

ATP - Dubaï : Novak Djokovic de retour : "Je suis encore plus motivé !" #Dubai #DDFTennis #Novak #Djokovic #Musetti #ATP https://t.co/SOpG2IW72Y

— TennisActu (@TennisActu) February 21, 2022

Srpski teniser je protiv talentovanog Italijana već igrao na Rolan Garosu kada mu je Museti posle velike borbe predao meč u petom setu.

Đoković je u karijeri čak pet puta osvajao turnir u Dubaiju, a samo je Federer uspešniji sa osam osvojenih trofeja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KLASA: Đoković se lakom pobedom vratio na teren posle 80 dana pauze

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2022

Dobar start u Dubaiju...Novak Đoković se posle pauze od 80 dana vratio na ATP tur i to na trijumfalan način...Najbolji teniser sveta je savladao Lorenca Musetija sa 6:3, 6:3 u prvom kolu turnira u Dubaiju koji će pobedniku doneti 500 ATP bodova...Đokoviću je trebalo malo vremena da se “vrati”...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.