PROBLEMI U RAJU EVO ZBOG CEGA SE SUKOBE JELENA I NOVAK DjOKOVIC

Izvor: medio.rs, 07.Maj.2017, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBLEMI U RAJU EVO ZBOG CEGA SE SUKOBE JELENA I NOVAK DjOKOVIC

Novak i Jelena Đoković krajem avgusta postaće roditelji devojčice!

Teniser i njegova supruga presrećni su što će nakon sina Stefana imati i ćerku, ali se trenutno ne slažu oko odabira imena. Kako saznajemo, Novak je izabrao dva stara srpska imena koja se Jeleni baš i ne dopadaju jer ona želi da njihova ćerka ima moderno ime koje se lako izgovara u celom svetu - piše "Star".

- Od kada su saznali da je Jelena u drugom stanju, cela porodica navijala je za devojčicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Pre nedelju dana utvrđeno je da će krajem avgusta u porodicu Đoković stići mala princeza i svi su presrećni zbog toga. Međutim, kada su prvi put saznali da Jelena nosi sina, brzo su se dogovorili da će se on zvati Stefan, a sada konsultacije za žensko ime idu malo teže. Novak želi da ćerki da staro srpsko ime i ima već dva predloga, ali Jelena uopšte nije oduševljena njegovim izborom - otkriva izvor magazina "Star".
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.