PRIJATNO IZNENAĐENJE: Đoković je trenirao na svojoj terasi a onda se UŠETAO NADAL (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 15:19

PRIJATNO IZNENAĐENJE: Đoković je trenirao na svojoj terasi a onda se UŠETAO NADAL (VIDEO)

Španac se konačno pojavio.

Nešto više od dve nedelje ostalo je do početka prvog Gren slema u godini, Australijan opena, koji se, kao i do sada, odigrava u Melburnu. Svi teniseri koji su obezbedili učešće na prvom, od četiri, najveća turnira u sezoni, nalaze se u karantinu u Melburnu, preciznije u svojim hotelskim sobama. Svi, osim najboljih, Rafael Nadal, Novak Đoković i Dominik Tim nalaze >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se u karantinu u Adelejdu gde borave u istom hotelu. Dok se Novak Đoković pojavljuje u medijima, Bika sa Majorke nismo imali prilike da vidimo, sve do danas...

Poznato je da od početka karantina paparaci i ostali australijski mediji opsedaju hotel u kom su odseli teniseri sa vrha ATP liste. Ovoga puta uspeli su da uslikujum, u jednom kadru, Rafaela Nadal i Novaka Đokovića.

Naime, dok je prvi reket svet obavljao trening gornjeg dela tela na svojoj terasi, sa nekoliko spratova iznad pojavio se Rafael Nadal koji je kratko mahnuo prisutnim paparacim i odmah se povukao u svoj apartman.

Şükürler olsun Nadal’ı görebildik :) Kamera sol alta doğru kaymasa 10/10 video olurmuş 😂 pic.twitter.com/VKKR1PMeMs

— NadaLebron #Tenis (@vamosrafaaaa) January 23, 2021

Australijan open startuje 8. februara gde će titulu braniti osmostruki osvajač Melburna, trenutno prvi reket sveta, Novak Đoković.

Košarkaši Partizana igraju veoma lošu sezonu, dosta stvari ne funkcioniše, ali FMP večeras (19.00) ne bi smeo da im predstavlja problem, uprkos svemu. Kvota da će crno-beli slaviti s više od 15,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - FMP.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.