PRESLATKO: Prva fotke bebe Đokovića!

Izvor: Mondo, 09.Sep.2017, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESLATKO: Prva fotke bebe Đokovića!

Novak Đoković objavio fotografiju na Instagramu uz dirljivu poruku.

Novak i Jelena Đoković postali su roditelji male Tare, a sada je srpski teniser objavio njenu prvu fotografiju.

ČESTITAMO: Stigla ćerkica!

"Veoma sam srećan i ponosan što je naša devojčica Tara stigla kući. Jelena i ja smo se celim ovim putem držali za ruke, i kao muškarac, šaljem ljubav >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i divljenje svakoj ženi na svetu koja prolazi kroz toliko bola i napora da bi stvorila novi život," napisao je Novak.

"Kakav je blagoslov imati priliku da budeš roditelj. Hvala vam što ste proslavili rođenje moje ćerke i slali mojoj porodici poruke ljubavi i lepe želje. U svoje i Jelenino ime, želim da vam se zahvalim. Stigli smo iz bolnice, Jelena i Tara su moji anđeli, a Stefan ponosni veliki brat koji želi da pomaže oko bebe. Život je božanstven," napisao je Novak.

Very happy and proud to welcome our little girl Tara to our home. Jelena and I have been hand in hand on this journey and as a man, I have to send my love and admiration to every single women out there for going through so much pain and effort to create life, to bring life and raise a human being... what a blessing to have an opportunity to be a parent! Thank you for celebrating the birth of my daughter and sending my family all the love and best wishes in the past few days. On behalf of me and Jelena, I want to say thank you! We are back from hospital, Jelena and Tara are my angels, and Stefan is a proud big brother who wants to take part in baby chores :) Life is divine! ❤️‍‍‍

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Sep 9, 2017 at 5:13am PDT

Koliko je koštao porođaj Jelene Đoković

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.