POZNATO KADA ĐOKOVIĆ KREĆE U POHOD NA MONTE KARLO: Srbin i Rus treći na centralnom terenu!

Izvor: HotSport.rs, 10.Apr.2023, 19:46

POZNATO KADA ĐOKOVIĆ KREĆE U POHOD NA MONTE KARLO: Srbin i Rus treći na centralnom terenu!

Njihovo vreme zavisi od dva meča koja se igraju pre njih Srpski teniser, Novak Đoković, započinje sezonu na šljaci u Monte Karlu. On će svoj prvi meč igrati sutra protiv Rusa, Ivana Gakova. Njihov meč je treći na programu Centralnog terena i ne očekuje se da počne pre 14 časova. Pre njih na teren izlaze ... Read more
The post POZNATO KADA ĐOKOVIĆ KREĆE U POHOD NA MONTE KARLO: Srbin i Rus treći na centralnom terenu! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Kad i protiv koga Đoković izlazi na teren u Monte Karlu

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Apr.2023

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković sutra (utorak) će započeti svoju avanturu na Mastersu u Monte Karlu kada igra svoj prvi duel u drugom kolu turnira.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.