POZNATA SATNICA: Evo kada Novak IZLAZI na megdan Miomiru

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 20:19

POZNATA SATNICA: Evo kada Novak IZLAZI na megdan Miomiru

Duel četvrtfinala.

Srbija ima tri tenisera u četvrfinalu singla Serbia opena. Svi oni će igrati u petak.

Prvo će na centralni teren izaći Filip Krajinović i Italijan Mateo Beretini u 13 časova, a zatim će uslediti srpski derbi Novak Đoković - Miomir Kecmanović. Početak neće biti pre 14 i 30.

Na terenu jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će igrati i srpski dubl specijalista Nikola Ćaćić, koji je sa Tomislavom Brkićem iz Bosne stigao do polufinala. Oni će za ulazak u meč koji određuje finalistu igrati protiv Arijela Behara iz Urugvaja i Gonzala Eskobara iz Ekvadora.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češka teniserka Karolina Muhova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borba za polufinale Srbija opena – Đoković ubedljiv, Krajinović eliminisan

Izvor: RTS, 23.Apr.2021, 12:58

. Na terenima "Teniskog centra Novak" u petak su igrani mečevi četvrtfinala Srbija opena. Novak Đoković u srpskom derbiju savladao Miomira Kecmanovića, prethodno je Mateo Beretini bio bolji od Filipa Krajinovića. Danijel savladao Delbonisa u trećem četvrtfinalu. Karacev savladao Magera...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.