POZNAT ŽREB ZA MONTE KARLO: Đoković na startu protiv Amerikanca, u četvrtfinalu ga čeka težak posao!

Izvor: HotSport.rs, 07.Apr.2023, 17:55

POZNAT ŽREB ZA MONTE KARLO: Đoković na startu protiv Amerikanca, u četvrtfinalu ga čeka težak posao!

Završen je žreb za prvi masters ove godine koji se održava na šljaci Srpski teniser, Novak Đoković, saznao je potencijalne rivale u Monte Karlu. Najbolji teniser sveta je slobodan u prvom kolu a u drugom čeka pobednika meča između dva Amerikanca, Mekenzija Mekdonalda i Brendona Nakašime. U osmini finale je moguć duel sa zemljakom, Miomirom ... Read more
The post POZNAT ŽREB ZA MONTE KARLO: Đoković na startu protiv Amerikanca, u četvrtfinalu ga čeka težak posao! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP MONTE KARLO: Đoković čeka Amerikanca na startu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023

Slobodan u prvom kolu....Prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću turnir u Monte Karlu je prvi posle Dubaija, gde je stigao do polufinala u kome je poražen od Danila Medvedeva...Novak je Masters u Monte Karlu osvajao dva puta 2013. i 2015. godine. Poslednje dve godine turnir je pripao Grku Stefanosu Cicipasu...Na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Težak žrijeb za Đokovića u Monte Karlu

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Apr.2023

Najbolji teniser planete Novak Đoković je saznao imena potencijalnih rivala na Mastersu u Monte Karlu koji počinje u nedjelju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.