POTPUNO MU PUKAO FILM: Žučna rasprava Đokovića i sudije završena na najgori način (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 10:43

POTPUNO MU PUKAO FILM: Žučna rasprava Đokovića i sudije završena na najgori način (VIDEO)

Tenzije u Indijan Velsu.

Novak Đoković je izgubio u trećem kolu mastersa u Indijan Velsu od Luke Nardija.

Meč je obeležio i verbalni sukob najboljeg tenisera sveta sa sudijom posle jedne neobične situacije u drugom setu.

Đoković je servirao, Italijanu se učinilo da je aut i dupla greška, pa je nezainetersovano vratio lopticu. Zbunjeni Đoković je istrčao do mreže i poslao loptu u aut, što je značilio i gem za Nardija na početni udarac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srspkog tenisera.

Posle toga usledila je žučna rasprava Đokovića i sudije Grega Alensvorta. Prvi reket sveta je objašnjavao arbitru da je Nardi stao i da je trebalo da se zaustavi i poen.

"He literally stopped" 🤯

A moment of contention during Novak Djokovic vs Luca Nardi...#TennisParadise pic.twitter.com/AlVndqqBZM

— Tennis TV (@TennisTV) March 12, 2024

Sudija je, sa druge strane, objašnjavao da nije bilo osnova za prekid poena jer Nardi nije uzviknuo “aut” ili nešto slično. Poen je na kraju pripao 123. igraču sveta.

Novak je ipak dobio drugi set, ali je u trećem podbacio i autsajder iz Italije je ostvario najvredniju pobedu u karijeri.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠTA JE PISAC U POKUŠAJU HTEO DA KAŽE? Oglasio se najveći Noletov MRZITELJ: Ako ovako nastavi...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024

Na neki način mu i odao priznanje?..Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, doživeo je neočekivan poraz od Luke Nardija u Indijan Velsu, a posle ovog meča na društvenim mrežama oglasio se najveći mrzitelj srpskog tenisera, Ben Rotenberg...Američki novinar je, uprkos svemu ipak na neki...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.