POŠTO JE ISPRAŠIO VAJDINOG PULENA: Novak se oglasio i poslao moćnu poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 08:38

POŠTO JE ISPRAŠIO VAJDINOG PULENA: Novak se oglasio i poslao moćnu poruku

Đoković lako preskočio prve dve prepreke.

Bez većih problema Novak Đoković je stigao do trećeg kola Rolan Garosa. Posle zagrevanja na premijeri protiv Japanaca Jošihita Nišioke, srpski šampion je lako, takođe u tri seta, izašao na kraj i sa Slovakom Aleksom Molčanom koga sada trenira Marijan Vajda.

Ovaj meč kje imao posebno emotivno značenje za srpskog tenisera zbog činjenice da je po prvi put bio na suprotstavljenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << strana sa Marijanom Vajdom sa kojim je ostvario sve svoje uspehe.

Posle meča sa Molčanom,  najbolji teniser planete je na društvene mreže okačio kratak video kojim je poslao moćnu poruku.

Giving it all !! ❤️ #RolandGarros pic.twitter.com/FqynQREiGZ

Novak Djokovic (@DjokerNole) May 25, 2022

Na njemu se vidi Novak kako posle pobede gleda u nebo i potom se udara po grudima jedva suzdržavajući emocije uz poruku uz video"dati sve od sebe".

Sledeći rival je Slovenac Aljaš Bedene kojeg je pobedio u trećem kolu Rolan Garosa 2016. godine kada je po prvi put podigao "Kup musketara".

Meč se igra u petak, a tačna satnica nije još određena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.