PORUKA KOJA POMERA GRANICE! Novak Đoković može biti PRESREĆAN zbog podrške koju dobija od Jelene (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORUKA KOJA POMERA GRANICE! Novak Đoković može biti PRESREĆAN zbog podrške koju dobija od Jelene (FOTO)

Supruga srpskog tenisera se oglasila na društvenim mrežama.

Supruga najboljeg srpskog tenisera Jelena Đoković oglasila se na društvenim mrežama posle Mastersa u Šangaju i poslala snažnu poruku.

IZNENAĐENJE! Novak igra u Pragu (FOTO)

ATP MOSKVA: Lajović posle 90 minuta borbe u osmini finala

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Oct 14, 2018 at 7:16am PDT
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Novak Đoković je po četvrti put u karijeri osvojio Masters u Šangaju, a po 11. put titulu u Kini, a ujedno, najbolji srpski teniser osvojio je 32. masters titulu u karijeri, a u finalu u Šangaju slavio je nad Hrvatom Bornom Ćorićem.

Posle ovog uspeha oglasila se i Jelena Đoković koja je imala snažnu poruku.

- Obožavam tvoj pobednički duh i otvoren um! Neko bi i pomislio “što popravljaš kad nije pokvareno?", a ti ipak nikada ne popravljaš već unapređuješ. Ostaješ uporan i s verom čak i kad svi sumnjaju a i rezultati izostaju. Sada kada si ponovo na traci, kažu “Vratio se! To je stari Nole” ali mi znamo da se nisi vratio. Započeo si jednu novu avanturu, drugačiji. I sama ostajem iznenađena svaki put... i jako ponosna što mogu da učim od tebe! Hvala ti amore! Idemooooo - napisala je Jelena na društvenim mrežama posle čega je malo ko ostao ravnodušan na njene reči.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.