PO KO ZNA KOJI PUT! Nole ponovo pokazao kakav je čovek, gest koji je oduševio svet (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 16:49

PO KO ZNA KOJI PUT! Nole ponovo pokazao kakav je čovek, gest koji je oduševio svet (VIDEO)

Opčinio i komentatorku.

Novak Đoković ponovo je pokazao u četvrtfinalu Vimbldona protiv Andreja Rubljova kakav je igrač, a onda nas je nakon susreta podsetio i kakav je kao osoba.

Njegov gest propraćen je od strane reporterke BBC-a, koja je uvidela da Srbin prilazi deci na tribinama, koja su od njega tražila reket.

- Ne mogu sada da ti dam reket, sačekajte me momenat, mogu da vam dam nešto drugo - rekao je Đoković dok je potpisivao suvenire, a onda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je otišao do torbe sa svojom opremom.

Dok su dečaci čekali, komentatorka BBC-a je u prenosu rekla:

- On će dati nešto ovim dečacima, a znajući da i on ima dečaka, Stefana, zna koliko njima ovo znači. Ima i Taru, koja voli Rubljova, ali mislim da će ona da preživi njegov poraz - prokomentarsala je ona gest koji je sve oduševio.

A wholesome moment from Novak Djokovic ❤️️#Wimbledon pic.twitter.com/wOyM0ASP2O

— BBC Sport (@BBCSport) July 11, 2023

Zatim je Novak došao sa gomilom majica, kačketa i drugih suvenira koje je podelio dečacima, a onda se vratio da potpisuje suvenire svima.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.