Izvor: Sportal.rs, 12.Apr.2024, 09:33

Ovo su svi čekali, Marjan Vajda progovorio o raskidu saradnje Đokovića i Ivaniševića: Iskreno, nisam očekivao!

Novak Đoković je krajem marta raskinuo petogodišnju saradnju sa Goranom Ivaniševićem i trenutno nema trenera, već mu u Monte Karlu pomaže Nenad Zimonjić. Najbolji teniser sveta je istakao da će o potencijalnoj saradnji sa Zikijem govoriti tek posle mastersa u Kneževini. A dok se Nole ne oglasi, javio se njegov omiljeni trener kada su u pitanju srpski navijači - Marjan Vajda.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Nenad Zimonjić,   Tenis

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Vajda: Moguće je da se Ivanišević umorio od pritiska

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2024

Nisam očekivao da će se razići, iskreno, saznao sam o svemu, kao i drugi, iz novina, tako da sam mišljenje mogao da formiram samo na osnovu tih informacija, rekao je nekadašnji trener Novaka Đokovića Marjan Vajda o raskidu saradnje srpskog tenisera sa Goranom Ivaniševićem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.