Ovo je epilog žreba na Rolan Garosu, Novak izbegao najveću minu do finala!

Izvor: Sportske.net, 24.Sep.2020, 19:26

Ovo je epilog žreba na Rolan Garosu, Novak izbegao najveću ''minu'' do finala!

Obavljen žreb za Rolan Garos, Đoković ne može da se sastane sa šampionom US opena pre finala.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković takmičenje na Otvorenom prvenstvu Francuske počeće protiv Šveđanina Mikaela Imera, odlučeno je danas žrebom.

Đoković će u drugom kolu igrati protiv Uga Delijena iz Bolivije ili Litvanca Rikardasa Bernakisa.

Potencijalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << rivali prvog nosioca u nastavku takmičenja su Hubert Hurkač u trećem, u četvrtom kolu Karen Hačanov i Kristijan Garin, a u četvrtfinalu Mateo Beretini, Roberto Bautista Agut i Pablo Karenjo Busta.

Đokovića po žrebu u polufinalu čekaju Danil Medvedev, Stefanos Cicipas, Denis Šapovalov, Andrej Rubljov, Grigor Dimitrov i Dušan Lajović.

Prvi teniser sveta je u prošlogodišnjem polufinalu poražen od Austrijanca Dominika Tima sa 2:6, 6:3, 5:7, 7:5, 5:7.

Tim je u drugom delu žreba, zajedno sa Špancem Rafaelom Nadalom.

Od ostalih srpskih tenisera, Dušana Lajovića u prvom kolu čeka Italijan Djanluka Madjer, a u drugom kolu bi mogao da se sastane sa Laslom Djereom koji takmičenje počinje duelom protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona.

Filip Krajinović će u prvom kolu igrati protiv kvalifikanta, dok je najtežeg protivnika na startu dobio Miomir Kecmanović koji će igrati protiv Argentinca Dijega Švarcmana.

Rolan Garos igra se od 27. septembra do 11. oktobra.

-
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković protiv Imera u prvom kolu Rolan Garosa

Izvor: Danas, 24.Sep.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković takmičenje na Otvorenom prvenstvu Francuske počeće protiv Šveđanina Mikaela Imera, odlučeno je danas žrebom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.