Ovo dvoje na Noletovom meču? TO KOŠTA 37 MILIJARDI!

Izvor: Mondo, 14.Jul.2019, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo dvoje na Noletovom meču? TO KOŠTA 37 MILIJARDI!

Džef Bezos i žena zbog koje će u brakorazvodnoj parnici izgubiti milijarde i milijarde dolara, na meču Novak Đoković - Rodžer Federer!

Nole igra, Kendal Džener, princ Vilijam i lepa Kejt Midlton gledaju, a prvi čovek Amazona broji koliko će sve da ga košta....

Američki milijarder Džef Bezos (54), čije je bogatstvo procenjeno na 140 milijardi dolara, nedavno je saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da se razvodi od supruge Mekenzi nakon 25 godina braka. Dobro, saopštio je nakon što je ona navodno otkrila golišave selfije koje je slao drugim ženama, najviše voditeljki Loren Sančez...

Mogla si i više da mu uzmeš!

Par je nedavno navodno sklopio dogovor kojim će bivšoj isplatiti 37 milijardi dolara nakon razvoda, zbog čega je "opušteno" mogao da potvrdi sve tračeve koji su o njemu kolali - na meču Đoković-Federer pojavio se u društvu "ljubavnice" Loren Sančez.

Čestitamo. Supruzi...
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.