Izvor: Piplmetar.rs, 12.Okt.2023, 05:31

Osmesi na njihovim licima govore sve: Jelena Đoković pokazala stomačić (foto)

Fotografija Jelene Đoković ženama daje podstrek
Novak Đoković i njegova supruga Jelena ostvarili su se u ulozi roditelja dva puta, ali ne možemo da poreknemo činjenicu da javnost priželjkuje vesti i o trećem detetu. Ukoliko ste mislili da ovaj tekst ima veze s prinovom, prevarili ste se.
Instagram

Novak i Jelena prisustvovali su edukaciji koju je Jelena pre nekoliko nedelja najavljivala a reč je o prvom predavanju i razgovoru između dr Gabora >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Matea i Jelene Đoković, globalne direktorke i suosnivačice Novak Đoković Fondacije…
Pročitajte Sin Novaka Đokovića je duhovit kao i tata – Pogledajte šta je rekao baki Dijani U sklopu programa “Podrška, ne perfekcija”, dr Matea predstavio je široku perspektivu koja prosvetljuje i osnažuje ljude da rade na isceljenju sebe i svojih bližnjih.
ATA images

– Izuzetno sam ponosna na to što, posle dr Šefali prošle godine, Novak Đoković Fondacija drugu godinu zaredom dovodi u region jednog svetski priznatog stručnjaka čije se učenje oslanja na rani razvoj. Dr Gabor Mate je neko od koga možemo puno da naučimo i zaista se radujemo što ćemo sa njim obići nekoliko zemalja u regionu i omogućiti svim zainteresovanim ljudima da se upoznaju sa njegovim radom.
Pročitajte Život po strogim pravilima – Jelena Đoković otkrila zašto sve drži pod kontrolom – Novak Đoković Fondacija će i u budućnosti nastaviti da bude pokretač važnih društvenih tema u regionu i učinićemo sve da opravdamo poverenje mnogih divnih ljudi koji podržavaju naš rad – poručila je Jelena Đoković…
ATA images

Nakon uspešne edukacije bračni par slikao se sa zadovoljnim ljudima koji su prisustvovali edukaciji a jedna fotografija Jelene Đoković posebno je začudila. Naime, dok je pozirala srećna i zadovoljna nepovoljni ugao istakao je stomačić Jelene Đoković koji je odmah naveo mnoge da pomisle da je lepa Noletova supruga u blagoslovenom stanju.
Ipak ova fotografija ženama je dala podstrek budući da standardi lepote u 21. veku mnogim damama stvaraju osećaj kompleksa da nikad “nisu dovoljno lepe i zgodne.” Jelenina fotografija nije preuređena, već je potpuno prirodna.
Naravno, ovo je bio samo nezgodan kada u kom se slučajno tako podesilo. Jelena Đoković izgleda fenomenalno a vest o trećem detetu, ako se ikada dogodi sigurni smo da će podeliti sa nestrpljenjem…
Kako je prošla edukacija i kako su Jelena i Novak izgledali pogledajte u galeriji ispod:
AUTOR: SVET
FOTO: ATA images




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.