Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2023, 10:49

Organizatori Vimbldona odbili zahtjev Đokovića i Mareja za pomijeranje mečeva

Organizatori Vimbldona odbili su zahtjev srpskog tenisera Novaka Đokovića i Britanca Endija Mareja, koji su tražili da mečevi na Centralnom terenu Otvorenog prvenstva Engleske počinju ranije kako bi svi dueli na ovom terenu mogli da se završe do 23 sata po lokalnom vremenu, prenosi Dejli mejl.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Odbijen Đokovićev i Marijev zahtev za raniji početak mečeva na Vimbldonu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 13.Jul.2023

Mečevi će i ubuduće kretati od 14:30, makar kada je u pitanju Centralni teren Ovogodišnje izdanje Vimbldona produbilo je neke već poznate probleme u vezi sa prekidom mečeva u 23 časa po lokalnom vremenu zbog tzv. policijskog časa koji je na snazi u tom delu Londona u to doba noći. Program...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.