Opet pokazao kakav je čovek: Novak Đoković oduševio celu planetu ovim potezom (FOTO)

Izvor: BKTV News, 12.Avg.2018, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet pokazao kakav je čovek: Novak Đoković oduševio celu planetu ovim potezom (FOTO)

Novak Đoković je osvojio toliko toga, da verovatno i njemu samom treba koji trenutak ne bi li se prisetio koliko tačno trofeja ima. Ali, odmah može da vam kaže koji je to koji mu nedostaje. Baš po taj je stigao - i odmah uspeo da oduševi navijače.

Sve grend slem turnire je pokorio u karijeri. Neke jednom (Rolan Garos), neke dvaput (US Open), neke više puta (Vimbldon - 4, Australijan open - 6). >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Međutim, među čak 30 titula sa turnira masters serije, a ima ih i iz Indijan Velsa, i iz Majamija, i iz Monte Karla, i iz Madrida, Rima, Rodžers kupa, Šangaja i Paariza, nema nijednog iz - Sinsinatija. A samo što je iz Toronta stigao tamo, dočekala ga je kiša, zbog koje je morao da prekine trening pre vremena.

Ipak, Nole se nije odmah povukao sa igrališta. Naprotiv.

Primetivši da je, dok je on vežbao, stotine ljudi došlo da gleda njegov trening, iako se u tom trenutku na obližnjim ternima odvijalo čak osam kvalifikacionih susreta, rešio je - da uopšte ne ide.

I cannot believe my luck. I’ve gotten Nole’s autograph before, but these ones are a little more meaningful. I’ve literally got tears in my eyes ??? pic.twitter.com/DYZDTvHR35

Ostao je i dugo, baš dugo, davao okupljenima autograme, fotografisao se sa njima, ulepšavajući im dan, pa i ne čude brojne objave na društvenim mrežama na kojima su navijači pojašnjavali kako su ostajali bez teksta, kako su neki od njih i zaplakali, a svi bili oduševljeni Novakovim potezom.

A Novaka počev od ponedeljka, možda u noći koja spaja taj dan i utorak, očekuju takmičarski nastupi. Učešće na jedinom mastersu koji mu nedostaje, Đoković započinje kao deseti nosilac i to protiv Amerikanca Stiva Džonsona. Ukoliko prevaziđe prvu prepreku, u drugom kolu bi igrao sa pobednikom meča Manarin - Čekinato, dok je potencijalni protivnik u trećem Grigor Dimitrov.

Četvrtfinale Sinsinatija bi moglo da bude pravi spektakl, jer bi se već u njemu sastali Novak Đoković i Rafael Nadal. Nema sumnje da bi ovaj meč bio finale pre finala. Pobednik tog duela bi najverovatnije zakazao polufinale sa Marinom Čilićem ili Aleksandrom Zverevim.

Rain stopped his practice early but Novak Djokovic stayed on the court afterwards to sign autographs and take selfies. #CincyTennis pic.twitter.com/NXifduZrLV

Na drugoj strani žreba Rodžer Federer, Endi Marej, Huan Martin del Potro... pa nema sumnja da Noleta čeka izuzetno težak posao na putu ka osvajanju jednog turnira iz serije 1000 koji još nije pokorio u impresivnoj karijeri.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.