Izvor: Piplmetar.rs, 04.Avg.2023, 17:30

Oglasio se Novak Ðoković sa tri reči, čestitao rođendan legendi koja je sedela u njegovoj loži na Rolan Garosu

Veliko prijateljstvo je još čvršće

Foto: Pecquenard+Ferey / KCS Presse / Profimedia


Jelena i Novak Đoković uslikani su ovog četvrtka na luksuznoj plaži u Portonovom, kompleksu u Herceg Novom, a pored toga, što se Novak odmara i priprema za izazove koji mu predstoje nije zaboravio da čestita sportskoj legendi Tomu Brejdiju rođendan. 
Naime, Novak je postavio na društvene mreže fogtografiju sa Rolan Garosa kada je upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Brejdi bio u njegovoj loži i svedočio teniskoj istoriji. Đoković je tada postao prvi teniser sa 23. osvojena Grend Slema.  Uz to, Novak nije zaboravio rođendan svog prijatelja i za 46. rođendan NFL legende napisao:
– Srećan Rođendan, legendo – napisao je Novak na društvenim mrežama.
Printscreen: Instagram/djokernole


(Telegraf.rs)


Video: Đoković jahao pastuva po proplancima Durmitora: Princ na belom konju postoji

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.