Oglasio se Novak: Svaka čast Endi, srećan sam što smo u istoj eri! Hvala svima na podršci

Izvor: MozzartSport.com, 07.Nov.2016, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se Novak: Svaka čast Endi, srećan sam što smo u istoj eri! Hvala svima na podršci

“Uvek sam voleo izazove”

Gubitak prvog mesta na svetskoj rang listi od Endija Marija nije deprimirao dosadašnjeg svetskog kralja tenisa. Novak Đoković se danas oglasio putem društvenih mreža i čestitao rivalu, ali i prijatelju na velikom uspehu u karijeri.

Đoković je na Tviteru napisao.

“Čestitke Endiju Mariju! Zasluženo! Zaista sam >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << srećan što sam u istoj eri sa tobom”.

Sva četiri grend slema u rukama, više od sto miliona dolara zarade s turnira, rekordnih 16.950 ATP poena... i opet nam ne valja  

Nešto opširniji, Novak je bio u čestici putem Fejsbuka.

“Čestitam Endiju na uspešno dostignutom velikom cilju! Svaka čast! A vama moji navijači želim da se zahvalim na podršci i fantastičnim porukama koje mi šaljete! Pripremam se za London i uskoro se vidimo  Uvek sam voleo dobre izazove i završni turnir je baš to! Idemoooo”, nporučio je Đoković.

Izvučene grupe za Masters kup: Novaku lakše nego Mariju

Podsetimo, Đoković ima šasnu da se u Londonu vrati na prvo mesto svetske rang liste i završi sezonu kao broj jedan.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Novak se obratio i navijačima! To je poruka koja se čekala, to je onaj pravi Nole! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2016

Sudeći po večerašnjoj poruci koju je uputio svojim fanovima, Novak će biti silno motivisan u Londonu..Nedugo pošto je na Tviteru čestitao Endiju Mareju preuzimanje liderske pozicije na ATP listi, Novak Đoković je večeras to učinio i na Fejsbuku, ali se ovoga puta obratio i svojim brojnim navijačima...Iz...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.