Oglasio se Nole, evo zašto ne može večeras na Marakanu (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se Nole, evo zašto ne može večeras na ''Marakanu'' (foto)

Bodrio je Zvezdu proteklog vikenda protiv Radnika (6:0), sigurno je silno želeo da prisustvuje i večerašnjem spektaklu, ali...

Novak Đoković je u subotu po ko zna koji put pokazao privrženost Crvenoj zvezdi, iskoristio je malo slobodnog vremena posle osvajanja US Opena da dođe na ''Marakanu'' i pruži podršku ekipi Vladana Milojevića pred iskušenja u Ligi šampiona, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nažalost neće biti u prilici da i večeras protiv Napolija bude na našem najvećem stadionu.

Iako je od utakmice između Zvezde i Radnika prošlo samo tri dana, Novak već ima nove obaveze, predstoji mu učešće na ''Lejver kupu'' i doputovao je u Čikago odakle se oglasio na društvenim mrežama.

Inače, ''Lejver kup'' je takmičenje takmičenje između timova Evrope i ostatka sveta, a održaće se od 21. do 23. septembra u Čikagu.

U timu Evrope su: Rodžer Federer, Novak Đoković, Aleksandar Zverev, Grigor Dimitrov, David Gofan i Kajl Edmund.

Ekipa otatka sveta: Huan Martin del Potro, Kevin Anderson, Džon Izner, Dijego Švarcman, Džek Sok i Nik Kirjos.

-

We are here Chicago! Let’s rock n roll guys! 📽🎾🏙 @LaverCup #TeamEurope #Zverev @David__Goffin pic.twitter.com/dVGUupNdcR

— Novak Djokovic (@DjokerNole) September 18, 2018
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.