OVAJ DATUM NOLETU MNOGO ZNAČI: Na današnji dan počela je DOMINACIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAJ DATUM NOLETU MNOGO ZNAČI: Na današnji dan počela je DOMINACIJA!

Istorija.

Novak Đoković, najbolji teniser na svetu, na današnji dan pre trinaest godina osvojio je prvi Masters u karijeri. Srbin je 1. aprila 2007. godine u velikom finalu Majamija savladao Giljermea Kanjasa i tako nagovestio blistavu budućnost.

Trinaest godina kasnije Nole ima 34 Masters titule i ima samo jednu manje od Rafaela Nadala. Iako ima trofej manje od Španca, Đoković je verovatno najuspešniji teniser svih vremena kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su u pitanju turniri iz Serije 1000, pošto u svojoj kolekciji ima sve, nešto što nikome nije pošlo za rukom u Open eri.

On this day in 2007, @DjokerNole won his first Masters 1000 title 🏆

13 years later, he's got 34 to his name... pic.twitter.com/SdhUUwN1Uw

— Tennis TV (@TennisTV) April 1, 2020

Novak je posle prvog osvojio još pet titula na Floridi i sa Andreom Agasijem drži prvo mesto po broju osvojenih trofeja u Majamiju.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.