OSEĆAJ JE UŽASAN Novak Đoković odavno nije bio ovako slomljen, morao da prekine razgovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 20:59

"OSEĆAJ JE UŽASAN" Novak Đoković odavno nije bio ovako slomljen, morao da prekine razgovor

Baš mu je teško palo.

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković doživeo je neočekivan poraz u osmini finala ATP Masters turnira u Monte Karlu od Lorenza Musetija iz Italije - 1:2 (6:4, 4:6, 4:6).

On je tako drugu godinu uzastopno poražen u ranoj fazi ovog turnira, pošto ga je prošli put rundu ranije dobio Alehandro Davidovič-Fokina iz Španije.

Na konferenciji za medije, Đoković je bio vrlo kratak i neraspoložen za bilo kakvu priču.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Osećaj je užasan posle ovakvog meča, ali sve čestitke mom protivniku. Ostao je čvrst u odlučujućim trenucima i to je to, to je sve što imam da kažem. Neka mu je sa srećom u nastavku turnira - izjavio je Novak.

Da li je možda bilo nekakvih problema sa povredom tokom turnira?

- Nemam šta da kažem. Okej sam, dobro je. Čestitke njemu. Idemo dalje.

Da li je možda osetio i pre meča da će imati nezgodan dan?

- Uvek se nadaš dobrom danu u kancelariji, ali znam da nisam odigrao tako sjajno i da je on odigrao veoma dobro. Znao sam da će biti težak meč.

- Ne mislim da je ovo katastrofalno, ali osećam se trenutno loše jer sam izgubio meč. To je sve. Čestitam mom protivniku.

Nimalo nije bio srećan Đoković.

- Ovo nije sjajan dan za mene, tako da nisam baš raspoložen da pričam - rekao je Novak i otišao.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.