OPERISANA SNAJA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Isplivala fotografija Saške Veselinov nakon intervencije - Moram da mirujem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 08:30

OPERISANA SNAJA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Isplivala fotografija Saške Veselinov nakon intervencije - "Moram da mirujem!"

Nimalo naivan zahvat, iako tako deluje.

Bivša voditeljka i snaja najboljeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića, Saška Veselinov Đoković, pokazala je na mrežama kako izgleda bez trunke šminke ili filtera, nakon što je imala ozbiljnu hiruršku intervenciju.

Saška je na slikama sva u otocima, a uslikala je svoje lice posle operacije umnjaka. Supruga Đorđa Đokovića okačila je fotografiju iz automobila dok je slušala muziku, a ono što su pratioci odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << primetili jeste otok nakon operacije, kao i to da je Saška bez trunke šminke.

- Otečena, bez frizure, u pidžami i pesma koju slušam opsesivno. Kad mi kažu da mirujem jer sam juče hirurški vadila dva umnjaka, ali ja prosto moram da se provozam - napisala je Saška uz objavu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.