ONI SU NAM PRAVI PRIJATELJI: Đoković se zahvalio Kini na velikoj pomoći

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONI SU NAM PRAVI PRIJATELJI: Đoković se zahvalio Kini na velikoj pomoći

Novak potpuno iskren.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković donirao je Srbiji milion evra kao pomoć u borbi protiv korona virusa, a usput se zahvalio i Kini koja na sve moguće načine pokušava da pomogne našoj zemlji.

Za razliku od većine turnira širom sveta gde navijači često navijaju protiv Novaka, u Kini to nije slučaj. Đoković na turnirima u Šangaju i Pekingu redovno ima veliku podršku i veliki je ljubimac navijača, a nema sumnje da će ubuduće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ta beza dodatno očvrsnuti posle zvaničnog Noletovog zahvaljivanja Republici Kini.

- Zahvalio bih se Republici Kini što je nesebično pomogla Srbiji, ne samo ovog puta za korona virus, već istorijski oni su nam veliki prijatelji i uvek su se našli u neprilikama. Njihova pomoć nam puno znači, ne samo u vidu sredstava i medicinske opreme, već u vidu, ja mislim, najviše medicinske struke. Došli su doktori sa mnogo iskustva. Hvala im iz dubine našeg srca i cele nacije - poručio je Novak.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.