ON NE STARI, ON SE AŽURIRA: Bred Pit zasenio meč NOVAKA I KARLOSA, korisnici društvenih mreža ne mogu da veruju da ima ISTO GODINA koliko i BORIS DŽONSON

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 21:20

"ON NE STARI, ON SE AŽURIRA": Bred Pit zasenio meč NOVAKA I KARLOSA, korisnici društvenih mreža ne mogu da veruju da ima ISTO GODINA koliko i BORIS DŽONSON

Zvanična Instagram stranica Vimbldona mu je posvetila čitav post

Jučerašnjem finalu Vimbldona prisustvovale su mnoge holivudske zvezde. Najpopularniji glumci, pevači i članovi kraljevskih porodica pomno su pratili meč između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza srdačno navijajući za svog favorita.

Međutim, pažnju korisnika društvenih mreža (najviše dama) sa sjajnog meča omeo je miljenik žena, niko drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do - Bred Pit.

Među publikom popularnog belog sporta našli su se i Danijel Krjeg, glumac Spajdermen Endrju Garfild, Tom Hidlston, Bred Pit, Ema Votson, kao i mnoge druge popularne ličnosti, ali najveću pažnju privukao je plavokosi glumac.

Bred Pit srca lomi već decenijama, a čini se da će se ova praksa nastaviti i u budućnosti, jer glumac kao da ne stari. BBC Sport je na svojoj Facebook stranici uz glumčevu fotografiju sa Vimbldona objavio: "Brad Pitt je tri godine stariji od Novaka Đokovića i Carlosa Alcaraza, zajedno", što je izazvalo lavinu komentara.

Zvanična Instagram stranica Vimbldona mu je čak posvetila čitav post, napisavši uz fotografiju:"Dobrodošao na Vimbldon, Brede".

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)

Mrežu su zapalili komentari fanova američkog glumaca: "I dalje izgleda neverovatno", "Bred Pit ne stari, on se ažurira", "Ovo je prosto nezakonito da ovako izgleda".

Mnogi ne mogu da veruju da Bred Pit gura 60 (ima 59 godina):

"Star 60 godina i još zgodniji od 99,99 odsto mladića", bio je jedan od mnogobrojih komentara na račun godina glumca.

Mnogi su u komentarma istakli da Bred živi u stvarnom životu "Neobičan slučaj Bendžamina Batona", film u kojem je igrao istoimenog heroja koji stari unazad.

Tviteraši su posebno bili zanimljivi sa poređenjima. Većina se fokusirala na godine Breda Pita i u nekoliko tvitova upoređivali su ga sa drugima sličnih godina, a najzanimljivije je bilo sa bivšim britanskim premijerom Borisom Džonsonom.

Brad Pitt is the same age as Boris Johnson. pic.twitter.com/86XDo560cP

— KoH (@pinguforest) July 16, 2023

Izgleda da će i ćerke ludeti za ovim glumcem, kao što su i njihove mame.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.