OBJAVLJEN TERMIN NOVAKOVOG MEČA: Evo kada Đoković igra u osmini finala Rolan Garosa protiv Peruanca!

Izvor: HotSport.rs, 03.Jun.2023, 16:33

OBJAVLJEN TERMIN NOVAKOVOG MEČA: Evo kada Đoković igra u osmini finala Rolan Garosa protiv Peruanca!

Srbin će svakako biti veliki favorit Raspored za nedeljni program Rolan Garosa je konačno izašao, a u njemu je već najavljen meč Novaka Đokovića u osmini finala protiv Huana Pabla Variljasa. Duel između Novaka i peruanskog tenisera zakazan je za 13 časova na terenu Filip Šatrije. Đoković će biti drugi na programu nakon susreta Anastasije ... Read more
The post OBJAVLJEN TERMIN NOVAKOVOG MEČA: Evo kada Đoković igra u osmini finala Rolan Garosa protiv Peruanca! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

POZNATO KAD SUTRA NOVAK IZLAZI NA TEREN Ovaj termin će obradovati ljubitelje tenisa! Đoković igra za novo četvrtfinale Rolan Garosa!

Izvor: Pančevac-online.com, 03.Jun.2023

Poznat je raspored za nedeljni program na Rolan Garosu! Novak Đoković će sa Huanom Pablom Variljasom u meču osmine finale igrati od 13 časova na Filip Šatrijeu. Taj meč drugi je na programu na centralnom terenu nakon susreta Anastasije Pavljučenkove i Elis Mertens. Posle meča Đokovića na Šatrijeu...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.