OBJASNIO JE SVE: Novak o plakanju protiv Sinera

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 12:53

OBJASNIO JE SVE: Novak o ''plakanju'' protiv Sinera

Srpski teniser plasirao se u finale Vimbldona.

Novak Đoković plasirao se u finale Vimbldona pošto je savladao u tri seta Janika Sinera, ali je tokom meča ponovo imao ''okršaj'' sa publikom na Centralnom terenu.

Najžešće je to bilo u trećem setu kada je Siner imao dve brejk lopte i set lopte, a Novak promašio prvi servis. Usledilo je ometanje između dva servisa, ali je Novak uspeo da spasi obe brejk >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lopte i odgovori provokacijama ''brisanjem suza'', aludirajući da su navijači tužni i uplakani što se izvukao iz teške situacije. Đoković je sarkastično govorio o tom trenutku i na kionferenciji za medije.

 - Sočivo, apsolutno. Zaglavilo mi se nešto u oku u tom trenutku, video sam da je snimila kamera, nešto sam se rastužio zbog tog sočiva, a klima je jaka, osušile su se oči, malo me zabolelo. Nešto mi je upalo u oko, zapravo, drago mi je da su oni to prepoznali - rekao je Đoković.

Pošto je planiran dokunetarac o srpskom teniseru, ovaj momenat bi mogao da završi u tom filmu.

 - Ne znam, videćemo. Želeo bih, kao i sve ovo što se dešava ove godine na slemovima. Videćemo u kojem formatu, pričali smo o tome – da li kao epizode ili kao jedan dugometražni film – to ćemo tek dogovoriti, ali ima materijala, hvala Bogu - kazao je Novak.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.