Izvor: RTS, 11.Jan.2022, 15:00

Novinari australijske televizije vređali Đokovića

Novinari jedne australijske televizije vređali su Novaka Đokovića dok se pripremaju za uključenje u program, nesvesni da su kamere uključene.
Na društvenim mrežama pojavio se snimak uoči emisije na Kanalu 7, gde dvoje voditelja komentarišu situaciju oko Đokovića i eksplicitnim uvredama iznose mišljenje o srpskom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniseru.

U pitanju su voditelji programa Rebeka Medern i Majk Amor.
"Kako god gledaš na sve ovo, Novak Đoković je lažljivi podli s***nja. Žalosno je što ga drugi podržavaju. Ići napolje, a znaš da si pozitivan... Mislim da čak nije ni bio pozitivan. I posle toga je otišao u Španiju. Pao je preko svojih laži. Mislim da će se na kraju izvući sa svime", govorili su Medernova i Amor.
Voditelji smatraju da mnogi dele njihovo mišljenje.
"Većina ljudi misli da je on s***nja i kreten, a komentariše da li su bili pravedni prema njemu. To je problem zar ne? Mislim da se ništa nije dobilo time što je poslat u imigracioni hotel. Opravdavaju se pred ljudima koji su bili u istom avionu kao on. Njegov život nije fer, neki lete prvom klasom, a neki... Ona jadna Čehinja je poslata kući", govorili su novinari Kanala 7.
Novak je u ponedeljak, nakon pet dana u imigracionom hotelu, dobio sudski spor sa državom i, korak je bliži nastupu na Australijan openu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Voditelji vređali Đokovića - "Lažljivi, podli seronja"

Izvor: Radio 021, 11.Jan.2022

Novinari jedne australijske televizije vređali su Novaka Đokovića dok su se pripremali za uključenje u program.

Nastavak na Radio 021...

OGLASILA SE TV STANICA ZBOG SNIMKA VREĐANJA NOVAKA: Ni pomena o izvinjenju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2022, 12:55

Ozbiljan skandal...Već dva dana u centru pažnje je video australijske tv stanice Kanal 7, tačnije njihovih voditelja Majka Amora i Rebeka Medern koji su izvređali prvog reketa sveta Novaka Đokovića i optužili ga da je lažirao formulare za ulazak u Australiju u pauzi snimanja. Portparol i izvršni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.