Novi sukob, Beker vs Kirjos: Ne volim pacove! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2020, 10:49

Novi sukob, Beker vs Kirjos: ''Ne volim pacove''! (foto)

Australijanac se ne smiruje, Bekeru ''puk'o film''.

Od kada je došlo do pojave koronavirusa među teniserima na ''Adrija Turu'', Nik Kirjos se ponovo aktivirao na društvenim mrežama u svom prepoznatljivom stilu, koristeći novu priliku da proziva Novaka Đokovića, ali poslednjih dana se ostrvio i na Aleksandra Zvereva, koji je pre par dana objavio snimak sa privatne žurke.

A onda mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stigao odgovor - od Borisa Bekera, bivšeg Novakovog trenera i zemljaka Aleksandra Zvereva. I to kakav!

''Ne volim pacove! Svako ko proziva kolege i koleginice, ne može se smatrati mojim prijateljem. Pogledajte sebe u ogledalo i pomislite da li ste bolji od nas'', poručio je Beker na Tviteru.

Usledio je brz odgovor Kirjosa.





''Za ime Boga, Borise, ja se ne takmičim, niti pokušavam da nekog bacim pod autobus. Globalna je pandemija i ako neko napravi idiotski potez kao što je to uradio Aleks, ja ću ga za to prozvati. Jednostavno'', naglasio je Kirjos, ali Beker nije odustao:





''Svi živimo u doba pandemije zvane Covid 19. Strašno je, virus je ubio toliko ljudi... Trebalo bi da zaštitimo porodice i voljene, pratimo instrukcije, ali i dalje ne volim pacove'', poruka je Borisa Bekera.

-

-

For goodness sake Boris, I’m not competing or trying to throw anyone under the bus. It’s a global pandemic and if someone is as idiotic as Alex to do what he has done, I’ll call him out for it. Simple.

— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) June 30, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.