Novakov sin se zove Stefan

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2014, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novakov sin se zove Stefan

Novak i Jelena sina su nazvali Stefan. - Naš anđeo Stefan se rodio, veoma sam ponosan na moju prelepu suprugu Jelenu. Hvala puno svima na podršci - napisao je Novak Đoković na Tviteru. Prvi reket sveta Novak Đoković i njegova supruga Jelena postali su sinoć roditelji. Jelena se porodila u Monte Karlu, a mama i sinčić se osećaju dobro.Porodica >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Đoković je sinoć počela slavlje u svom stanu na Novom Beogradu. Gala proslava očekuje se narednih dana. Novak se povodom radnosne vesti oglasio i na Fejsbuku: - Mi smo sada trojac i presrećni smo! Ponosan sam na moju divnu suprugu koja je rodila našeg prvog anđela Stefana. Hvala vam svima - napisao je Novak.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Sin ne menja planove: Đoković igra u Parizu

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2014

Srpski teniser Novak Đoković saopštio je danas da će učestvovati na Masters turniru u Parizu, koji počinje sledeće nedelje, iako je juče postao otac. ..Sin motiv više: Novak Đoković.. ..Kako je naveo na svom zvaničnom sajtu, on će narednih nekoliko dana provesti sa suprugom Jelenom i sinom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.