Novakov nervozan urlik ka boksu: Pa, reci, bre! VIDEO

Izvor: B92, 02.Sep.2023, 09:46

Novakov nervozan urlik ka boksu: Pa, reci, bre! VIDEO

Srpski teniser Novak Đoković imao je trenutke izliva nervoze tokom turbulentnog meča sa Laslom Đereom na Ju-Es Openu.

U jednom momentu vikao je na svoj boks.

Đoković je preokretom pobedio sunarodnika Đerea 3:2 u setovima te se plasirao u osminu finala US Opena, gde ga čeka hrvatski predstavnik Borna Goja. Đoković, koji će se vratiti na prvo mesto ATP liste, izgubio je prva dva seta 6:4, pa je u nastavku fantastično došao do slavlja. Treći i četvrti set >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobio je 6:1, a poslednji 6:3.

Iako se na impresivan način vratio u meč, na početku četvrtog seta izbacio je iz sebe nervozu tako što je vikao ka svom boksu nakon servis greške.

Verovatno je taj urlik bio upućen treneru, bivšem hrvatskom tenisaru Goranu Ivaniševiću.

"Pa reci, bre!", urlao je Đoković, što se jasno čulo u televizijskom prenosu. Kamera je potom pokazala na Ivaniševića, koji je mirno sedeo.

Ovo nije i prvi put da je Đoković vikao ka Ivaniševiću i na svoj trenerski tim.

Nakon što je krajem avgusta u finalu Mastersa u Sinsinatiju pobedio Karlosa Alkarasa nakon četiri sata igre, uputio je izvinjenje saradnicima:

"Ponekad ne znam kako uspevate da me podnesete, ali hvala vam. I u teškim trenucima u karijeri, pa i danas", rekao je tada Nole.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.