Novak zaludeo svet: Stigla čestitka i od Milana

Izvor: S media, 02.Jul.2011, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak zaludeo svet: Stigla čestitka i od Milana

Novak Đoković je dobio brojne čestitke posle trijumfa nad Congom u polufinalu Vimbldona, a jedna od njih stigla je i iz Italije.

Šampion ove zemlje, Milan, na svojoj zvaničnoj tviter stranici, čestitao je Đokoviću na sjajnoj igri rečima "čestitamo našem Mister Džokeru na sjajnoj igri u Vimbldonu".

Prosinečki: Novak je Barselona u tenisu

Bata Mirković: Svi treba da se ugledamo na Novaka

Piksi: Novak vlada i u Nagoji
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Nadal o finalu: Bije Nole, al' bijem i ja!

Nije tajna da Novak uz Crvenu zvezdu navija i za Milan, pa roso-neri ne propuštaju nijednu priliku da mu čestitaju na nekom uspehu, a samim tim porade i na ličnom marketingu.

Tokom meča u više navrata na istom mestu isticali su da je Novak izvanredan kao Milan, u čemu su se složili i navijači šampiona Italije, koji su svojim komentarima davali podršku Noletu, a bilo je i onih koji su počeli da ga vole tek kada su saznali da navija za Milan.

Ukoliko ste eventualno propustili meč, najbolja tri poena možete pogledati OVDE, a očekivanja njegovog protivnika u finalu, pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.