Izvor: RTS, 08.Mar.2021, 16:37

Novak za RTS: Osećam podršku naših ljudi, zato delim ovaj uspeh sa svima vama

Đoković je oborio novi rekord i skinuo Federera sa trona - 311 nedelja na čelu ATP liste. U intervjuu za RTS je poručio da oseća podršku naših ljudi i da sa svima nama deli ovaj uspeh.
Novak Đoković je postao teniser koji je najduže vremena na čelu ATP liste. Naš teniser je počeo 311. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nedelju kao svetski broj jedan, ostaviviši iza sebe Federera koji je trenutno na 310 nedelja. Iza ove dvojice su Pit Sampras sa 286 i Ivan Lendl sa 270. Rangiranje tenisera na ovaj način sprovodi se 48 godina.

"Gde god da igram u ovo doba korone i nažalost nedostatka publike na terenu. Iako je malo sablasno kad igramo pred praznim tribinama. Ja osećam podršku koju dobijam od naših ljudi, i to me nosi, to mi daje motivaciju i snagu i da me izvadi iz nekih teških situacija, mentalnih i emotivnih."
"Zato ovaj uspeh slavim sa svima vama i dugujem ga svima vama koji ste učestvovali u njemu", poručio je Novak Đoković
Kompletan intervju sa Novakom Đokovićem pogledajte u večerašnjnoj emisiji OKO. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.