Novak u šou programu: Ko je bre, miran?!

Izvor: B92, 22.Jan.2020, 05:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak u šou programu: Ko je bre, miran?!

Novak Đoković je velika zvezda svetskog tenisa i nije iznenađenje kada ga vidimo u različitim TV ili čujemo u radio programima čak i u Australiji.

Tako je branilac trofeja na Melburn parku bio gost komičara Endija Lija sa kojim je igrao popularnu dečiju igricu "Pogodi ko je".

Takmičar sa jedne strane izabere određenu ličnost, ovog puta iz sveta tenisa, a na onom drugom je da na osnovu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da i ne odgovora na postavljena pitanja pogodi o kom se radi.

Kada je izvukao karticu sa Novakovim imenom, komičar ga je opisao kao "veoma smirenog". Novak je dao odgovor da se radi od Rodžeru Federeru, ali nije pogodio.

"Mislio sam da ti ti ustvari veoma smirena osoba", rekao mu je Endi.

Onda je Novak sjajno odglumio nekog ko nije baš tako miran. Ustao je, srušio sto sa karticama i rekao Endiju:

"Kako to misliš smiren?", poručio je i napustio studio.

Naravno, sve je to bio isplaniran scenario u šou programu Kanala 9.

Uoči mečeva na Grend slemu, koji su uvek neizvesni i napeti, nije loše opustiti se i na ovakav način. A svi znamo da Novak u tome i te kako uživa...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.