Novak treći put u nizu osvojio Melburn

Izvor: Glas javnosti, 27.Jan.2013, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak treći put u nizu osvojio Melburn

MELBURN - Novak Đoković je kralj Melburna! Srpski teniser savladao je u finalu Australijan opena Endija Mareja sa 3:1 (6:7 (2), 7:6 (3), 6:3, 6:2) posle tri sata i 40 minuta igre i treći uzastopni put, a ukupno četvrti osvojio prvi gren slem u sezoni. Đoković je time ušao u istoriju kao prvi igrač kome je to pošlo za rukom u Open eri.

Đoković je oborio i rekord Ivana Lendla, trenera Endija Mareja, sa 21. uzastopnom pobedom u Melburnu.

Četvrtim trofejom na Australijan openu Đoković se izjednačio sa Andre Agasijem i Rodžerom Federerom.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čestitke iz celog sveta upućene Novaku Đokoviću! Vuk Jeremić: Bravo! Prevrćemo stolove u Adis Abebi!

Izvor: Svet, 27.Jan.2013

22.55 Treći uzastopni trijumf Novaka Đokovića na Australijan Openu nije ostavio ravnodušnim poznate Srbe širom sveta, ali ni svetski priznate sportske zvezde. Svi oni su se prosto utrkivali ko će da uputi veći kompliment preko društvene mreže “tviter”. Jedan od prvih koji se oglasio bio...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.