Novak ti uzme dušu, pa iskopa grob i onda te sahrani

Izvor: B92, 11.Jun.2023, 20:16

"Novak ti uzme dušu, pa iskopa grob i onda te sahrani"

Trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, bio je raspoložen za zanimljive izjave posle još jednog velikog uspeha srpskog tenisera.

Đoković je osvojio 23. gren slem titulu u karijeri, a treću na Rolan Garosu, čime je postao najtrofeniji u istoriji "belog sporta".

"Dolazak na turnir je bio neverovatan, forma. Nismo bili zabrinuti, Monte Karlo, Rim. Gren slem je drugačiji sport. Motivacija, glad, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrao je iz dana u dan sve bolje. Protiv Alkarasa je igrao neverovatno pametno. Danas je završio ono što smo počeli u Monte Karlu. Unovčili smo ček", rekao je Ivanišević, pa nastavio:

"Počeli smo kao sado-mazo trend. Krećemo u 8 ujutru, radimo do šest popodne, On dođe i kaže da mu bekhend nije funkcionisao, iako je nama savršeno izgledao. On je genije i perfekcionista i takvim ljudima uvek nedostaje još nešto. Rekao sam mu da mora da prestane da priča sa nama ako hoće da osvoji turnir. Kada se mučio sa Alkarasom i Rudom, nije se okretao ka nama".

Ivanisević je istakao da nije lako održati ovoliki nivo motivacije baš svakog dana.

"Svaki dan je novi čelendž. Biti motivisan svakog dana. Stresno je, uvek je visok nivo stresa, nikada nije dole. Mnogo puta se nismo slagali, ali to je posao. Ali najbitnije je da funkcionišemo kao tim", poručio je hrvatski trener.

Da li je ikada bio zabrinut?

"Šampion je kao Rafa i Rodžer. Zato nisam bio zabrinut. Pričali su da nema šanse protiv Alkarasa, ali to je Đoković. Velika je razlika kad se igra u dva ili tri dobijena seta. Alkaras je neverovatan, osvojiće ko zna koliko Grend slemova. Ali ovo je gren slem... Novak zna".

Na kraju je poentirao nadovezavši se na "tvit" Endija Rodika.

"Kao što Rodik kaže, prvo uzme noge, pa dušu, onda ti iskopa grob, pa te sahrani", poručio je Ivanišević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.