Izvor: RTS, 15.Jun.2021, 00:11

Novak stigao u Beograd i odmah slavio titulu sa Rolan Garosa

Prvi reket sveta Novak Đoković stigao je u Beograd i zajedno sa porodicom i bliskim prijateljima proslavio osvajanje titule na Rolan Garosu.
Veliku proslavu, već tradicionalno, organizovao je njegov otac Srđan u restoranu "Novak".

Novak je došao na žurku izuzetno raspoložen i sa malim trofejom Rolan Garosa.
Srpski teniser je pobedom u finalu nad Stefanosom Cicipasom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << osvojio 19. grend slem titulu u karijeri, čime je došao na korak do rekordera Rafaela Nadala i Rodžera Federera, koji imaju po 20.
Da ih stigne Nole će imati priliku već na Vimbldonu, koji počnje za dve sedmice. 
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Rafael Nadal,   Federer

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Šampion se vratio kući: Đoković doneo trofej u Beograd (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2021

Srpski as nakon dan nakon trijumfa na Rolan Garosu proslavio osvajanje 19. grend slem titule u rodnom gradu..Šampion se vratio kući! Dan nakon što je ljubiteljima belog sporta priredio još jedan meč za pamćenje na pariskoj šljaci, "okrenuo" Stefanosa Cicipasa i osvojio trofej na Rolan Garosu,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.