Novak stigao u Beograd, ali neće dugo ostati

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2017, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak stigao u Beograd, ali neće dugo ostati

Najbolji srpski teniser Novak Đoković posle Atine gde je bio na utakmici organizovanoj u čast Duašana Ivkovića stigao je u Beograd, ali se u prestonici neće dugo zadržavati.

Bivši teniski broj 1 posetiće “Kamp prijateljstva - Drugarijada” koji se već petu godinu uzastopno održava na Kopaoniku u organizaciji fondacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Novak Đoković.

Kamp se održava od 18. do 23. septembra, a ove godine učestvuju mališani iz Soko Banje, Požege, Vranja, Ćuprije, Paraćina i Užica.

.@DjokerNole is in Belgrade #TeniskiCentarNovak

via: Aleksa Djordjevic pic.twitter.com/lXkJXVehOv— Basia (@BasiaID) September 21, 2017

Podsećamo da je Novak odgovarajući na pitanje novinara otkrio da će narednu sezonu započeti u Australiji, ali nije precizirao da li to znači da će igrati tek na Grend slemu u Melburnu ili na nekom turniru pre toga u toj zemlji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.